От основаването си през 2004 г. във Ванкувър, Канада, производителят на луксозни мобилни телефони с марката Mobiado се превърна в символ на съвършенството в премиум сегмента на световния мобилен пазар. Освен със своя индивидуален и уникален дизайн продуктите с марката Mobiado се отличават и с използваните при производството им иновативни технологии и благородни материали, които дават гаранция за класа и съвършенство на притежателите им. В допълнение мобилните телефони Mobiado притежават изключителни технически характеристики и съчетават лукса и бизнес приложението по един неповторим начин. Характерните за Mobiado прави линии, идеално плоски повърхности и кръгли бутони го определят като икона на модернизъм и индивидуален стил. Неслучайно символът на Mobiado е дракон, който въплъщава в себе си характера на победител.

Под марката Mobiado са произведени някои от най-известните мобилни телефони създавани някога:

  • През 2004 г. моделът Professional бе първият телефон, създаден с CNC машина, с употреба на алуминий за самолетострoене.
  • През 2005 г. Professional EM е първият телефон, произведен от екзотична дървесина.
  • През 2007 г. Luminoso е първият телефон, в който се използват бутони от сапфирен кристал, и първият 3G луксозен телефон.
  • За 2008 г. Professional 105ZAF е първият телефон, на който предната и задната страна са направени от сапфирен кристал.
  •  105GMT е първият телефон с вградени в корпуса два механични часовника с швейцарски механизъм.

Луксозните мобилни телефони с марката Mobiado са три и четири бандови и са съвместими с всички световни мобилни мрежи. Всички модели предлагат бързо и лесно синхронизиране с други мобилни и компютърни устройства.

Mobiado предлага луксозни аксесоари, изработени от прецизни компоненти и от най-добрите материали.

"Нешънъл Трейд" ООД е изключителен представител на марката Mobiado за България. Всички права запазени. Единствено нашите продукти носят гаранция за автентичност и са индивидуално номерирани.
Зареждане...